- Wedstrijden -

Win een jaarabonnement van CAD Magazine

 

CAD MagazineIn samenwerking met CAD Magazine schrijven we deze maand een nieuwe ontwerpwedstrijd uit waarvan de winnaar een jaarabonnement van CAD Magazine toegezonden krijgt ter waarde van 75.-

 

CAD-Magazine Inhoudelijk
Sinds 1990 is CAD-Magazine het enige Nederlandstalige vaktijdschrift dat zich richt op Computer Aided Design en alles wat daar mee te maken heeft. Het blad is een merkonafhankelijke voorlichter over software voor zowel de bouw, werktuigbouw, civiele techniek en plants.

Daarnaast wordt er redactionele aandacht besteed aan zaken die verwant zijn aan CAD. Het gaat hierbij om modelleren in 3D, het visualiseren van ontwerpen, koppelingen met databases, EDM/PDM en toepassingen voor het direct aansturen van het productieproces. Ook vindt de lezer in CAD-Magazine informatie over branche-specifieke oplossingen door middel van gebruikersverhalen.

 

CAD-Magazine Website
Een groot deel van de artikelen uit CAD-Magazine wordt tevens gepubliceerd op onze website. Deze laatste fungeert hierbij als database van berichtgeving over de ontwikkeling in de CAD-markt.
Ook wordt op de website het laatste nieuws uit de CAD-markt gepubliceerd. Voor de meer gespecialiseerde gebruiker bevat de website tevens extra’s op het gebied van specifieke software. Momenteel kent CAD-Magazine gespecialiseerde rubrieken voor Inventor, SolidWorks, SolidEdge, AutoCAD, MicroStation, Archicad en Revit.

www.cadmagazine.nl
www.cadplaza.nl


CAD-Magazine verschijning en oplage
CAD-Magazine verschijnt acht maal per jaar. Het grootste deel wordt verspreid in Nederland. Een klein deel van de oplage vindt zijn weg naar Belgische lezers.

Tevens is CAD Magazine vanaf 2011 als digitale bladerversie beschikbaar. Deze versie is uiteraard geschikt voor alle e-readers waaronder de iPad.

 

ONTWERPOPGAVE WEDSTRIJD:

Wankel Engine Shaft Om kans te maken op dit jaarabonnement zal men uiteraard wel een kleinigheidje moeten presteren: een ontwerpopgave van een krukas van een wankelmotor. Maak een 3D model volgens de tekening die men hier kan downloaden. Stuur ons uw model op naar met de vermelding van uw naam, adresgegevens, functie en bedrijf.

Wij zullen de inzendingen quoteren volgens juistheid van het model, gewicht op basis van materiaalsoort met dichtheid 8,080 g/cm³ en de opbouwmethodiek met autodesk Inventor (maximaal versie2012). De kanten breken met 0,1mm zoals op de tekening vermeld is niet noodzakelijk. Succes.

Download de opgave hier [pdf]

 

 

Deze wedstrijd loopt tot 30 april 2012, 12u 's middags.

Note:
- Deelnemen aan deze wedstrijd kan enkel voor mensen woonachtig in Nederland of België.
- Entering in this raffle is only allowed for people living in the Netherlands or Belgium.

CAD Magazine
CAD Magazine

 

 

 
     

 

Top Of Page TOP

 

Admin Pages
 Nederlands | English | Français