- About -

Inventor Wizard is een nederlandstalige Autodesk User Group voor het 3D softwarepakket Autodesk Inventor.

Inventor Wizard maakt deel uit van AUGI (Autodesk User Group International), en heeft daarmee officiële erkenning van Autodesk om de gemeenschap van Autodesk Inventor gebruikers te vertegenwoordigen.
Inventor Wizard heeft 2 hoofdrichtlijnen: een eerste is het verlenen van kennis aan gebruikers om het efficient gebruik van Autodesk Inventor te bevorderen. Een tweede is het geluid van de Autodesk Inventor gebruikers naar Autodesk over te brengen, en daarmee invloed uit te oefenen op de produktontwikkeling.

 

De geschiedenis van IW

Anno 2004 - Inventor Wizard verschijnt het eerst op het net, de tips 'n tricks en de hotnews blog werden toen ook al succesvol onthaald...

 

Ontmoet de teammembers

Inventor Wizard als Autodesk User Group is een initiatief van Stefaan Boel en Jürgen Galba, aangevuld door vaste of sporadische leden die de werking van Inventor Wizard verzorgen.

 

Persmededelingen

De hoogtepunten, de mijlpalen, de evenmenten die we wensen te onthouden om ooit aan onze kleinkinderen te kunnen vertellen :-)

   

Wat doet Inventor Wizard?

Inventor Wizard is een portaal om gebruikers te informeren van wat er zich in de 3D CAD wereld afspeelt, met in het bijzonder voor Autodesk. Het is ons doel om de reeds aangeboden kennisplatformen aan te vullen met een eigen programma. Bovendien streven we ernaar om gebruikers virtueel samen te brengen om in dialoog met elkaar te gaan, en onderling kennis te delen.
Inventor Wizard heeft nauw contact met Autodesk en de internationale Autodesk gebruikersgemeenschap, en zal haar bezoeker informeren over nieuwe trends, softwareontwikkelingen en belangrijke evenementen.

 

Welke relatie heeft Inventor Wizard met Autodesk?

Inventor Wizard is een onafhankelijke organisatie die deel uitmaakt van AUGI, en nauwe banden heeft met Autodesk en andere Autodesk user groups.
Inventor Wizard is niet afhankelijk van Autodesk, onze samenwerking bestaat uit informatieuitwisseling.

 

Hoe doet Inventor Wizard zijn ding?

Inventor Wizard is een vrijwillige organisatie, alles is tot stand gekomen dank zij belangeloze inzet en sponsoring van sympathisanten uit het bedrijfsleven.

 

 

 

 

 

3D Connexion
3D Connexion

 

Inventor Basis Lesboek
Inventor Wizard Lesboek
Klik hier voor meer info

 

AUGI

 

AUGI

Autodesk User Group International

 

Advertensie

 

 

Plaats uw advertensie hier - voor details.

 

 

 

 
     

Top Of Page TOP

 

Admin Pages
 Nederlands | English | Français