- De Teammembers -

 

Founders:

Stefaan
Stefaan Boel

View Stefaan Boel's profile on LinkedIn Mijn naam is Stefaan Boel.

Ik ben geboren te Dendermonde (België) op 01/07/1980, ik ben getrouwd met Ellen Huyck en wij hebben samen een zoontje Rhune geboren op 05/01/2006. Momenteel wonen wij te Lokeren.
Ik ben afgestudeerd aan de Karel De Grote Hogeschool in Hoboken als Bachelor in de Elektro-Mechanica met optie Bedrijfsmechanisatie.
Daarna ben ik onmiddellijk aan het werk gegaan bij Arcadis Gedas als Industrial Consultant. Daar heb ik heel wat ervaring op korte tijd opgedaan door de vele detacheringen en verschillende projecten voor firma's zoals Sidmar, New Holland, FMC, Hoisting Equipment, Stora Enzo en als laatste Atlas Copco.
Op Atlas Copco heb ik na 1,5 jaar als consultant te werken een vast contract gekregen en hier werk ik nog steeds! Ik werk er op de afdeling Quality Air Solutions als Product Designer voor de kleine drogers (ID's & FD's tot 285LPS), ook ben ik administrator van ons PDM systeem SmarTeam voor onze divisie en key user voor Autodesk Inventor.

Hobby's: Badminton, DVD's bekijken, Surfen op het net, Photoshop maar natuurlijk ook deze website en Autodesk Inventor!

Door de vele vragen die alsmaar terug kwamen op de verschillende forums en omdat ik mijn eigen designs wou tonen aan anderen ben ik met Inventor Wizard gestart. Meer daarover kan u nalezen in de History van Inventor Wizard.

   
Jürgen
Jurgen Galba

 

 

View Stefaan Boel's profile on LinkedInIk ben Jürgen Galba,

en heb het levenslicht gezien in Gent (België) op 29-06-1974. Ik heb de kleuterklas succesvol afgerond, gevolgd door wat basisonderwijs, een technische opleiding en heb tenslotte een Mechanische Bachelor binnengehaald. Een decennium of twee aan beroepservaring heeft me wat extra computer -en taalvaardigheid opgebracht; zoals Nederlands, Duits, Engels, Frans, Inventors, en die basiswoordjes van zowat alle landen waar ik ooit eens voet heb gezet.
AutoCAD en ik gaan terug tot versie 9 - Inventor heb ik leren kennen met release 2 - toen ik nog als MCAD Consultant werkte bij een CAD dealer. Maar uiteindelijk ben ik in Duitsland terechtgekomen voor een Inventor implementatie bij Gottwald Port Technology. Destijds waren de 85 werkplekken één van de grootste Inventor invoeringen in Europa. Het heeft me heel wat energie en moeite gekost, maar heeft me ook zoveel kennis en plezier opgebracht om Inventor van begin tot einde in een groot en veeleisend productieprocess te plaatsen.

 

Momenteel ben ik weer in het land, en doe het CAD Management op de terreinen van ArcelorMittal Gent.

 

Wanneer ik even afstand neem van het CAD, kan men me op de Vlaamse wateren in een gele kano tegenkomen, of met een rugzak ergens in de Canadese Rockies - te loeren naar een zwarte beer... Wat me nog rest is een beetje antropologie, en heel wat computeren...

 

AutoCAD Certified Professional Inventor Certified Professional

 

 

Participating Members:

Lambertus

View Stefaan Boel's profile on LinkedInMijn naam is Lambertus Oosterveen.

Ik ben geboren op 27/01/1963 in Steenwijk (Nederland) en opgegroeid in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Ik woon samen met Judith ten Veen in Tuk, vlakbij Steenwijk. Ik heb een stiefzoon van 30 en samen hebben we een dochter van 19.

Ik ben CAD Manager en werk al sinds 15 april 1985 bij Royal Huisman Shipyard in Vollenhove. Ik ben begonnen met AutoCAD 2.0 (de 5e AutoCAD release) op een IBM XT met een 8088 processor die draaide op 4,77 MHz en MS DOS 3.0 als besturingssysteem. Ik heb het allemaal doorlopen: MS-DOS (met bestandsnamen van maximaal 8 tekens), Windows 3.1, Windows NT, de flappende 5 ¼ diskette, 80x87 co-processors voor een extra snelle AutoCAD, Calcomp digitizers, penplotters waarvan de inktpennen dagelijks verstopten, peperdure grafische kaarten en loodzware 20” beeldschermen, etc., etc..
AutoCAD zit inmiddels op versie 28 (AutoCAD 2014) en 3D is ondertussen niet meer weg te denken. Met Inventor zijn we gestart in 2001 met versie 5 en in 2006 zijn we gaan werken met Vault Basic. Daarnaast werken we met AutoCAD P&ID, Navisworks (al voordat Autodesk het heeft overgenomen), ShipConstructor en Rhino. Voor CNC-werk gebruiken we de CAM applicatie hyperMILL.
In 2011 heb ik voor het eerst echt kennisgemaakt met Inventor Wizard voor en tijdens de “IW User Conference” in Gent. In 2013 heb ik met heel veel plezier als eindredacteur een bijdrage geleverd aan het IW Leerboek&Naslagwerk Inventor Basis 2011-2014.

 

Hobby’s: hardlopen en fitness.

AutoCAD Certified Professional

   
Dennis
Dennis Vercauteren

View Stefaan Boel's profile on LinkedInHey, Ik ben Dennis Vercauteren.

Op 7 november 1985, ben ik geboren in Kruibeke (België).

Momenteel werk ik bij Rubbens NV,als tekenaar van grootkeukens op maat. Alles wordt in plaatstaal ontwikkeld, daarom is sheet metal ook wel mijn sterkste troef. Ik ben bij hen in dienst sinds 2007. Het is mijn eerste werk waarbij ik met Inventor teken. Doordat het een heel afwisselende functie is, bevalt dit me enorm.

Als Administrator heb ik ook de verantwoordelijkheid om de Vault op orde te houden, verschillende punches en features aan te maken, en alle stijlen en templates staan ook onder mijn hoede. Het is een hele opgave, maar ik ben enorm gemotiveerd om Inventor tot in de puntjes te leren kennen.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met alles wat met 3D te maken heeft. Met software als: Maya, Particle Illusion, Photoshop en ZBrush. Ook animatie vind ik enorm interessant, maar dit is een latere stap, het staat wel bovenaan op mijn lijstje.

Stilletjes aan leer ik veel bij over deze pakketten via trial and error, natuurlijk op professioneel vlak is het uitsluitend Inventor en AutoCAD.

   
Gerrit
Gerrit De Roeck

Mijn naam is Gerrit De Roeck

Ik ben geboren te Reet (België) op 15/02/1973.
Samenwonend in Niel met Sara en zoontje Axel.
Ik ben afgestudeerd in de PTS te Boom (mechanische vormgevingstechnieken) met specialisatie (Computer Gestuurde Productie Technieken)
Heb al verscheiden jobs gedaan maar ben in 1997 begonnen op Atlas Copco als CNC operator.

Na 4 jaar ben ik overgestapt naar productie waar ik samen met collega's de grote compressoren monteerde.

Sinds een tweetal jaar werk ik op de afdeling Oil Free van Quality Air Solutions als Product Designer en product follow up voor grote drogers (MD en ND).

 

Voor Inventor Wizard verzorg ik de alom bekende Inventor Wizard Cartoons!

Hobby’s: Gamen, fitness, tekenen, pc, surfen en mountainbiken

   
Ivan
Ivan Peeters

Mijn naam is Ivan Peeters

Ik ben geboren op 1/11/1969 en ben getrouwd in Gretna Green op 19/05/1995 en heb 2 kindjes.
Ik ben net zoals Stefaan werkzaam op Atlas Copco als Designer. Daarbij ben ik ook key-user en SmarTeam administrator voor de Oil-free Air afdeling.
Ik ben afgestudeerd in 1988 te Duffel en ben daarna tewerk gegaan als technieker op Sobemi .
Na 12 jaar, met een tussenstop van 1.5 jaar op Dupont ben ik Designer geworden op Atlas Copco. Door men grote interesse in het werken met Inventor ben ik ook key-user en SmarTeam administrator geworden.
Verder ben ik ook in alles geïntereseerd wat ook maar iets met computers te maken heeft en probeer ik ook graag eens een ander software pakket uit.
Dit is natuurlijk één van de redenen waarom ik een member ben van het Inventor Wizard team!
hobby's: fietsen en computers natuurlijk.

Jaarlijks probeer ik naar Autodesk University te gaan, dus verwacht maar wat materiaal van de US reporter ter plaatse :)

   
 

 

 

 

 

 

 

Top Of Page TOP

 

Admin Pages
 Nederlands | English | Français