- Tips 'n Tricks -

Windows Stuff:
in a world of walls and fences, you'll need windows and gates

 

 

 

25 geheime programma's van Windows XP 9.11 25 geheime programma's van Windows XP

Waarom Microsoft vele van haar programma’s in Windows XP heeft verstopt is onbekend. Windows XP bevat vele programma’s die je leven achter je PC efficiënter kunnen maken. Sommige van deze programma’s zijn bij sommige van ons bekend en bij sommige niet.

Windows XP: instellingen voor betere prestaties 9.10 Windows XP: instellingen voor betere prestaties

Wanneer de "Need for Speed" het hoogst is en de behoefte er is om alle kleine beetjes te laten helpen: zo kan deze verzameling van tips uw systeem net weer wat sneller te maken.

 

RMK Snelmenu -> move to folder 9.9 RMK Snelmenu -> move to folder

Als men in de Windows verkenner met de RMK op een bestand klikt, dan krijgt men een snelmenu te zien met onder andere de optie Kopiëren naar met tal van opties zoals naar een "gekomprimeerde folder", "Bureaublad" of "Mijn documenten". In een eerdere Tip (9.8) hadden we al getoond hoe men de optie "Naar folder kopieren" in de snelmenu kan toevoegen, in deze Tip lichten we toe hoe men de optie "Naar Folder verplaatsen" kan toevoegen.

 

RMK Snelmenu -> copy to folder 9.8 RMK Snelmenu -> copy to folder

Als men in de Windows verkenner met de RMK op een bestand klikt, dan krijgt men een snelmenu te zien met onder andere de optie Kopiëren naar met tal van opties zoals naar een "gekomprimeerde folder", "Bureaublad" of "Mijn documenten". In deze Tip gaan we met behulp van een ingreep in het Windows Register de optie "Naar Folder kopiëren" toevoegen.

 

Maak een back-up van de Windows Registry 9.7 Maak een back-up van de Windows Registry

Indien men aanpassingen aan de windows registry wenst te doen, om windows te tweaken of bepaalde instellingen van onze favorite Autodesk Inventor om te stellen, dan is het verstandig om even een kopie van het register te maken terwijl deze nog in een goed werkende staat is.

 

De toets met het windows logo 9.6 De toets met het windows logo

De toets met het Windows-logo, 2 maal te vinden op de onderste rij van de meeste toetsenborden, indien gebruikt als handige sneltoets, een waardevol gereedschap!

 

Windows werkmap gebruiken om bestanden te synchroniseren 9.5 Windows werkmap gebruiken om bestanden te synchroniseren

Steeds meer mensen hebben meerdere computers. Maar hoe houdt men de bestanden nu gesynchroniseerd? Het is dikwijls een hele klus om in de gaten te houden welke versie het laatst bewerkt is. De functie Windows Werkmap kan een hulpmiddel zijn.

 

3D Connexion
3D Connexion

 

Advertensie

 

 

Plaats uw advertensie hier - voor details.

 

 

 

DWF Viewer
DWF Community

 

 

Vensters in Windows uitlijnen 9.4 Vensters in Windows uitlijnen

Door via rechtermuisknop op uw startbalk te klikken, is het mogelijk om uw vensters uit te lijnen. Dit trapsgewijs, onder elkaar of naast elkaar. Wanneer u echter verschillende programma's actief heeft staan is het niet nodig of gewenst om al uw vensters uitgelijnd te zien.

 

Menushowdelay 9.3 Vertraging in Windows Menu Flyouts (Menushowdelay)

Hebt u al gemerkt dat er een vertraging optreedt als men door de startmenu van windows scrolt? Wel dat zijn 400 milliseconde om precies te zijn.

 

Menushowdelay 9.2 /3Gb switch voor windows vista

De spelregels zijn met Windows Vista veranderd, en dat betreft ook de /3Gb geheugen instelling. Het is anders, maar niet moeilijker...

 

3GB switch geheugenbeheer 9.1 /3Gb switch geheugenbeheer voor 32bit systemen - wat is het en hoe stel ik dit in?

Je hebt misschien al eens gehoord van een 3Gb switch, maar weet niet wat het is of doet en hoe u dit moet instellen?

 

 

 

Top Of Page TOP

 

Admin Pages
 Nederlands | English | Français